Välj gröna tapeter

Är du en person som har ett stort engagemang för klimatet och miljöfrågor kan du visa det genom att låta inredningen i ditt hem spegla din passion. Du kan till exempel välja att inreda med passande tapeter. Du kan läsa mer om hur du kan tänka för att hitta tapeter här nedan.

Hitta passande tapeter

Vill du ha tapeter som speglar ditt klimatengagemang kan du till exempel välja gröna tapeter. Gå in på tapetbutikens webbshop och sök eller sortera efter tapet grön för att få fram flera passande förslag.

Du kan till exempel välja mellan tapeter med blommönster eller tapeter med växter, vilket är särskilt passande för en person som värnar om vår vackra natur. Men det finns även andra passande mönster såväl som tapeter som inte har något mönster utan bara går i en enhetlig färg, till exempel grön.

Innan du gör ditt inköp är det bra om mäta rummet där de nya tapeterna ska sitta. På så sätt blir det enklare för dig att välja rätt antal tapetrullar.

Börja tapetsera

När du har fått bort alla möbler ur rummet och har dina utvalda tapeter på plats kan du börja tapetsera. Det är bra om du är förberedd och har köpt hem tapetklister och roller för att du ska kunna tapetsera. Du kan använda en kniv eller en sax för att skära tapeterna. Vårt bästa tips för att du ska lyckas med tapetseringen är att vara så noggrann som möjligt och se till att mönsterpassa om tapeten har mönster.